2 hodiny
ľahký recept
nízkonákladový
POTREBUJEME
NA MARINÁDU POTREBUJEME
|
Postup
1. Pripravíme si marinádu zmiešaním vyššie uvedených surovín a vložíme do nej osolené a okorenené rebrá, najlepšie na 24 hodín. Na druhý deň ich premiestnime do zapekacej misy (prelejeme aj marinádu, ak počas pečenia priložíme očistené zemiaky, nasiaknu do seba jej skvelú chuť). Misu vložíme do studenej pece a zapálime oheň (NEvkladajte studenú misu do rozohriatej pece, pretože Vám môže prasknúť). Rebierka pečieme v záhradnej peci zakryté alobalom pri 200°C min. hodinu. Neskôr alobal odnímeme a zapekáme ich ešte bez alobalu.
2. V našich záhradných peciach viete rebierka aj ugrilovať. Pri grilovaní vytiahneme zapečené rebierka z misy, potrieme ešte raz marinádou a dopekáme na rošte do zlatista.
3. Podávať ich môžeme s opečeným chlebíkom potretým bylinkovým maslom alebo zemiakmi zapečenými spolu s rebierkami v peci.
4. TIP pre Vás: V našej multifunkčnej záhradnej peci si viete z rebierok uvariť aj výbornú fazuľovú polievku a po uvarení tieto rebierka potrieť marinádou a následne si ich ugrilovať.
Dobrú chuť Vám praje: team zahradnapec.sk