Záhradná pec – ako ju správne používať? Kto si už od nás objednal záhradnú piecku vie, že dopravu a umiestnenie zabezpečujeme priamo my. Vždy zároveň zákazníka poučím ako piecku používať. Slová sa však časom vyparia, a preto som sa rozhodol návod na použitie záhradnej piecky na drevo spísať sem. Ako teda používať záhradnú pec? -…
5 minútľahký receptnenákladný Ingrediencie (pre 4-6 osôb): limetky olej jarná cibuľa soľ čili papričky cesnak atď… Postup Jamajská marináda (na hydinu, krevety, mušle, ryby s bielym mäsom) 2 limetky dôkladne umyjeme, nakrájame ich na tenšie mesiačiky a dáme do menšej misy. (Chuť marinády bude ešte intenzívnejšia, ak časť kôry nastrúhame a šťavu limetiek povytláčame.) Pridáme…
90 minútľahký receptstredne nákladný Ingrediencie (pre 2-3 osôb): 80 dkg brokolice 15 dkg šunky ¼ l smotany na varenie korenie, soľ Postup Najprv dobre rozohrejeme pec a občas prikladáme. Brokolicu umyjeme, povaríme vo vriacej osolenej vode a necháme odkvapkať. Varenú šunku a tri varené vajcia nakrájame na kocky. Smotanu zamiešame so zvyškom vajec, soľou a…
140 minútľahký receptstredne nákladný Ingrediencie (pre 4-6 osôb): diviačí krk alebo diviačie stehno slanina zemiaky cibuľa mrkva cesnak masť, voda, soľ korenie podľa chuti Postup Najprv dobre rozohrejeme pec a občas prikladáme. Mäsu deň vopred dôkladne očistíme, na viacerých miestach narežeme až ku kosti, podľa chuti namarinujeme soľou, čiernym korením, majoránom a horčicou a na studenom mieste…